sportklassen derde leerjaar

Beste ouders,

De leerlingen van het derde leerjaar zijn goed aangekomen in Genk. Om 10.20u kregen we telefoon van juf Griet om ons te vertellen dat de busrit goed verlopen was en dat de leerlingen hun valiezen naar de kamers aan het brengen waren.

DAG 1:

Wij zijn goed aangekomen in Genk.

We hebben onze kamer geïnstalleerd en daarna zijn we lekker gaan eten. Na het eten gingen we naar de sporthal voor onze namiddagactiviteiten. Vandaag stonden circustechnieken, muurklimmen en de paarden verzorgen op het programma. We hebben hier een superleuke tijd.

Na het avondeten gingen we aan de slag om briefjes te schrijven aan de ouders. Hou de brievenbus maar goed in het oog, want we hebben al heel wat te vertellen.

Slaap lekker en tot morgen. xxx

Dag 2:

Na een stevig ontbijt, konden we weer een beetje energie kwijt. In de voormiddag zijn we het terrein gaan verkennen. Na een leuke wandeling met veel lol, staken we ons buikje vol. Het is Genta haar verjaardag, dus een beetje extra chocolade, dat mag. We deden trucjes op het paard om even te wennen. We zijn ook gaan crossen met de mountainbikes in de bossen. Van het hockeyspelen waren we wat stijf. Dag mama en papa, ik denk dat ik hier nog enkele dagen blijf.

Slaap lekker en tot morgen. xxx

Dag 3:

Na het ontbijt zijn we naar de ontspanningsruimte getrokken om een sportieve sportquiz te spelen.           Daarna zijn we gaan voetballen met meester Steven en hebben we enkelen buitenspelletjes gespeeld met juf Sonja.

We hebben heel lekker gegeten … frietjes met stoofvlees … mmmm. Na de stevige maaltijd was het tijd voor te gaan sporten. Vandaag stonden een oriëntatieloop en samenwerkingsspelletjes op het programma.

In de avond hebben we geknutseld en gezelschapsspelletjes gespeeld. Het was weer een super leuke dag!

slaapzacht en tot morgen xxx

Dag 4:

Vandaag kregen we wentelteefjes als ontbijt. Daarna zijn we naar de Cosmodrome gewandeld en hebben we een super leuke 360° film gezien. Het leek wel of we in een rollercoaster zaten!

Na het middageten zijn we gaan paardrijden. Het leek wel of we dit allemaal al jaren konden. Een groep volleerde ruiters! Ook in het boogschieten waren we uitblinkers. En om onze sportieve namiddag compleet te maken hebben we ook enkele keren de fit-o meter gelopen.

Straks is het nog partytime?, hier kijken we al de hele week naar uit.

Vele groetjes en tot morgen xxx